2005: Eversmiling Liberty

Muziek van Jens Johansen & Erling Kullberg, tekst van Judas Maccabaeus.

Grant A Leader Bold And Brave
Judas Shall Set The Captive Free
Call Forth Thy Powers
Come, Eversmiling Liberty
Lead On
Disdainful of Danger
No Unhallowed Desire
Hear Us, O Lord
Fallen Is The Foe
Zion Now Her Head Shall Raise
Ah, Wretched Israel
My Arms
Sound An Alarm
With Pious Hearts
Never, Never Bow We Down
We Worship God
Father Of Heaven
See, The Conquering Hero Comes
Oh Lovely Peace
Rejoice, O Judah

Andere activiteiten

Foto’s? Andere activiteiten?

Terug naar overzicht